Twente Insite

FC Twente Nieuws

Komst Jansen maakt Jansen trio FC Twente weer compleet

Komst Jansen maakt Jansen trio FC Twente weer compleet

Ellen Jansen vertrok onlangs naar Ajax. Bente Jansen en Renate Jansen waren de enige twee overgebleven Jansens in de selectie van FC Twente Vrouwen. Daar is sinds vandaag verandering in gekomen. De Tukkers hebben de vrouwenselectie op twee plaatsen versterkt met Suzanne Giesen en jawel Lotte Jansen. Giesen komt over van PEC Zwolle en Jansen speelde dit seizoen voor het talententeam CTO Zuid.

“Voor mij is dit een mooie stap in mijn carrière. Ik had ook niet verwacht dat een club als FC Twente interesse in mij zou hebben”, vertelt Giesen op de clubwebsite. “Ik denk dat ik hier nog stappen kan gaan maken, ik verwacht namelijk dat het trainingsniveau hier hoger ligt en dat ik daardoor mijzelf verder kan gaan ontwikkelen. Ik wil met FC Twente mee gaan spelen om het kampioenschap en zo hoog mogelijk eindigen in de competitie. Ik hoop dan ook dat ik daar een bijdrage aan kan leveren en een bepalende rol kan gaan spelen in het team.”

Jansen: “Voor mij is het een hele mooie stap om voor FC Twente Vrouwen te gaan spelen. Ik kom uit Twente en mede daarom past deze club past namelijk goed bij mij. Ik heb 4 jaar in de jeugd bij FC Twente gespeeld, ik ben dan ook blij om weer terug te zijn en mijzelf hier verder te kunnen ontwikkelen”

Giesen zal een korte periode bij Wellington United in Nieuw Zeeland gaan voetballen, alvorens eind augustus bij de selectie van Tommy Stroot aan te sluiten.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op