Kvasina wel op schot voor Jong Oostenrijk

Marko Kvasina was vanavond twee keer trefzeker bij Jong Oostenrijk, dat met 0-5 won bij Jong Armenië. De spits zorgde vlak na rust voor de 0-1 en scoorde tien minuten voor tijd de 0-5.

[google]Door de overwinning houdt Jong Oostenrijk de aansluiting met de bovenste landen in de EK-kwalificatiepoule. De nummer 1 plaatst zich rechtstreeks voor de eindronde en de nummer 2 mag nog een play-offduel spelen. Jong Servië en Jong Rusland lijken de grootste concurrenten voor Jong Oostenrijk te zijn.

De doelpunten van Kvasina betekenden ook het einde van een lange periode waarin de spits niet wist te scoren. Zo wacht de speler nog altijd op zijn eerste doelpunt voor FC Twente. Vorig seizoen scoorde de aanvaller alleen in een bekerwedstrijd voor zijn toenmalige club Austria Wien.