Latibeaudiere ziet 2-0 voorsprong verdampen in strijd om koppositie Elite League

Joël Latibeaudiere is vorige week aangesloten bij de selectie van Engeland onder 20 jaar voor de Elite League wedstrijden tegen Italië en Tsjechië. Vandaag startte de 19-jarige verdediger als aanvoerder in de basis op bezoek bij Italië onder 20.

De topper in de Elite League begon voortvarend voor de Engelsen want al na 24 minuten spelen stond de ploeg op een 2-0 voorsprong. Beide doelpunten vielen binnen een minuut en werden gescoord door Manchester United middenvelder Angel Gomes.

Toch moesten Latibeaudiere en zijn teamgenoten uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Italië scoorde vlak voor rust de aansluitingstreffer en vlak na rust de gelijkmaker. Doelpunten werden er niet meer gescoord. Wel kreeg Italië in de laatste minuut nog een rode kaart.

Door het gelijke spel is Engeland onder 20 terug te vinden op een derde plek in de Elite League. Aanstaande maandag wacht in Engeland het treffen met hekkensluiter Tsjechië. Hierbij moet wel gezegd worden dat die ploeg op het moment van schrijven nog maar twee wedstrijden heeft gespeeld.