Lelijk doelpunt blijkt goud waard: "Maakt niet uit hoe. Ben er blij mee."

Gisteren sloot FC Twente een speciale dag in stijl af. Eerst liepen er ruim vierduizend mensen mee in de Twente Leeft! Mars, vervolgens wonnen de Tukkers in De Grolsch Veste met 2-1 van provinciegenoot PEC Zwolle. Door deze overwinning klimmen de Tukkers naar de elfde plaats, maar wat misschien de meeste Tukkers nog wel het belangrijkste vinden: Twente leeft!

FC Twente kwam in de eerste helft op een 0-1 achterstand, maar na rust bracht Hakim Ziyech daar verandering in. Jerson Cabral schoot niet lang na de gelijkmaker van Ziyech de 2-1 binnen. Het maakt in een wedstrijd als deze dan niet meer uit hoe mooi het doelpunt is, hij telt. "Als ie er maar ingaat, dan vind ik het prima. Het maakt niet uit hoe. Ben er blij mee." aldus Jerson Cabral op de officiële website van FC Twente.

[google] FC Twente heeft nu zes thuiswedstrijden op rij gewonnen, iets wat voor het laatst gebeurde in het kampioensjaar. "Een goede thuisoverwinning en weer drie punten." Makkelijk was het echter niet, en als dan het derde doelpunt niet gemaakt wordt blijft de sfeer gespannen. "We hebben ons in de laatste fase van het duel teveel achteruit laten drukken. Maar goed, als je 2-1 voor staat, dan moeten zij ook komen. Al met al een overwinning van het hele team. Daar kunnen we trots op zijn." besluit Cabral.