Twente Insite

FC Twente Nieuws

‘Luuk de Jong op weg naar de uitgang bij PSV’

‘Luuk de Jong op weg naar de uitgang bij PSV’

De kans dat Luuk de Jong nog deze maand zal vertrekken bij PSV lijkt steeds groter te worden. Er zijn verschillende clubs die interesse hebben in de aanvaller, waarvan Hannover 96 momenteel het meest concreet lijkt te zijn.

De Jong zelf kiest zijn woorden nauwkeurig als het over een mogelijke transfer gaat. “Ik heb nooit geroepen dat ik weg zou willen”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. “Maar ik ben een topsporter en als er kansen zijn dan ga ik daar altijd over nadenken. Op dit moment is er niks concreet. Ik wil bekijken wat de juiste beslissing is, maar zolang ik hier ben ga ik keihard mijn best doen voor PSV. We zien wel wat er in de toekomst gaat gebeuren.”

Het krediet van de spits is in Eindhoven ook niet oneindig. Zo werd hij voor de return tegen NK Osijek in de voorronde van de Europa League al gepasseerd. “Of ik daar verbaasd over was? Vooral teleurgesteld. Ik ben een ervaren speler, die het afgelopen seizoen ook belangrijk heeft kunnen zijn voor het team”, zegt de oud-spits van FC Twente.

Ook PSV lijkt niet onwelwillend tegenover een transfer te staan, mits de Eindhovense club een goed bedrag aan de speler overhoudt. PSV kan de miljoenen goed gebruiken na het mislopen van de Europa League. “Of ik speel tegen AZ? Dat zou ik niet durven zeggen. Misschien is daar vrijdag op de training meer over bekend”, aldus De Jong.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op