Twente Insite

FC Twente Nieuws

Man van 33 goals in beeld als opvolger Ünal

In de zoektocht naar een vervanger voor Enes Ünal lijkt FC Twente uit te zijn gekomen bij de topscorer van de Jupiler League. In een interview met Leon ten Voorde van de Tubantia laat René Hake weten dat Tom Boere één van de spelers is die de club volgt. Boere was het afgelopen seizoen goed voor 33 doelpunten en zes assists in 38 wedstrijden. FC Twente is echter niet de enige club als we Hake mogen geloven. “Boere is een interessante speler, die we net als veel clubs al een tijdje volgen.

Boere werd afgelopen zomer door FC Oss overgenomen van FC Eindhoven. Een gouden greep want de 24-jarige spits nam nagenoeg de helft van alle goals voor zijn rekening. Hierdoor wist FC Oss zich relatief makkelijk veilig te spelen terwijl het vooraf één van de clubs was waarvan men had verwacht dat het zou moeten vechten tegen directe degradatie.

Of Boere haalbaar is moet nog blijken want de aanvaller heeft nog een doorlopend contract tot medio 2018. Hierdoor zal FC Twente een transfersom op tafel moeten leggen en dit potje is momenteel leeg. Eerder deze week maakte FC Twente bekend aan dat er de mogelijkheid is om een klein bedrag uit het potje voor spelerssalarissen, maar of de club hier zo vroeg in de transferperiode al aan wil valt nog te bezien.

Foto: FC Oss

Moet FC Twente goaltjesdief Tom Boere naar Enschede halen?

Hoofdsponsor Pure Energie geeft gratis FC Twente shirts weg

Pure Energie heeft weer een mooie actie voor de supporters van FC Twente. Meld je nu aan en ontvang gratis het nieuwe thuis-, uit- of derde shirt. Nieuwe klanten die kiezen voor een 3-jarig contract ontvangen een shirt naar keuze cadeau, bij een 5-jarig contract komt daar nog eens €100 shoptegoed voor de Fanstore bij. Voor meer info klik HIER of op de onderstaande foto.


Laat wat van je horen

*