Twente Insite

FC Twente Nieuws

Merkwaardig: El Hamdaoui duikt op in Rotterdam

Merkwaardig: El Hamdaoui duikt op in Rotterdam

Een merkwaardige verschijning vanochtend op het trainingsveld van Excelsior Rotterdam. Oud Twente spits Mounir El Hamdaoui trainde mee met het team van trainer Adrie Pooldervaart.

De Rotterdammer zou technisch directeur zijn geworden bij Chabab Rif Al Hoceima in Marokko maar dit klopt volgens hem niet. “Ik ben officieel geen technisch directeur. Ik ging daar naartoe en ze vroegen of ik ze wilde helpen met spelers. Dat heb ik gedaan en that’s it.” De berichten dat hij gestopt zou zijn kloppen ook niet. Hij laat op de clubwebsite van Excelsior weten dat hij gewoon lekker wil voetballen.

El Hamdaoui weet dat de ploeg uit Rotterdam nog steeds een spits zoekt en heeft dan ook laten weten dat hij er klaar voor is. “Dit is een beetje mijn tweede huis”.

Mounir kreeg vorig seizoen een halfjarig contract aangeboden bij FC Twente. Hij heeft in dat seizoen vijf duels gespeeld en wist in geen enkele wedstrijd te scoren voor de Enschedeërs. Aan het eind van het seizoen vertrok de de spits uit Enschede.

Foto: Orange Pictures

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op