Mexico en Chili zorgen voor doelpuntenfestijn

Vannacht stond de confrontatie tussen Mexico en Chili op het programma, oftewel de wedstrijd tussen de twee FC Twente spelers Jesus Corona en Felipe Gutierrez. Het duel eindigde in een spectaculaire 3-3. Jesus Corona begon in de basis, maar werd in de 71e minuut na het behalen van een gele kaart gewisseld. Hij wist niet te scoren of een assist te leveren. Aan de kant van Chili kwam Gutierrez wederom niet in actie.

Mexico kwam maar liefst twee keerop voorsprong tegen het gastland, maar twee keer was het Vidal die de achterstand recht wist te trekken. Tien minuten na rust scoorde Vidal zelfs zijn derde en zetten hij Chili op voorsprong. Deze werd in de 6e minuut alweer teniet gedaan. De 3-3 was tevens de eindstand.

[google]Door het gelijke spel is Chili nu koploper met vier punten uit twee wedstrijden gevolgd door Bolivia met hetzelfde aantal punten en wedstrijden. Op de derde plek volgt Mexico met twee punten uit twee wedstrijden. Ecuador is de hekkensluiter met nul punten uit twee wedstrijden.

Vrijdag 19 juni speelt Jesus Corona met Mexico de laatste poulewedstrijd tegen Ecuador. De wedstrijd wordt afgetrapt om 23:00 uur Nederlandse tijd. 45 minuten na deze wedstrijd zal om 1:30 uur de wedstrijd beginnen tussen Chili en Bolivia.