Twente Insite

FC Twente Nieuws

Mokotjo moet eerste groepstraining laten schieten

Mokotjo moet eerste groepstraining laten schieten

Vanmiddag was de tweede en laatste dag dat de huidige selectiespelers diverse (medische) tests moesten ondergaan. De spelers kregen een check-up in het ziekenhuis en op het trainingscentrum werden andere tests uitgevoerd waaronder de shuttle run test. Vandaag was het de beurt aan de laatste groep spelers bestaande uit Stefan Thesker, Jos Hooiveld en de drie nieuwelingen Jeffrey de Lange, Alexander Laukart en Danny Holla.

De spelers die gisteren al hun opwachten maakten waren: Hidde ter Avest, Jeroen van der Lely, Jelle van der Heyden, Dejan Trajkovski, Dylan George, Delano Grootenhuis, Jorn Brondeel, Joël Drommel, Nick Hengelman, Richard Jensen, Bob Vankan, Peet Bijen, Lukas Browning, Jari Oosterwijk, Godfried Roemeratoe en Ryan Trotman.

Spelers die niet op het veld verschenen zijn Joachim Andersen, Fredrik Jensen, Oussama Assaidi en Kamohelo Mokotjo. Laatstgenoemde zal morgen niet meetrainen tijdens de eerste groepstraining. De verdedigende middenvelder is herstellende en traint apart van de groep. Assaidi en Fredrik Jensen zijn wel in Enschede, maar mochten de Shuttle run test laten schieten. Van Assaidi is in ieder geval bekend dat hij morgen gewoon zal meetrainen. Andersen verblijft momenteel met Denemarken in Polen voor het EK O21.

De eerste training staat gepland voor morgenvroeg om 11:00 uur op het trainingscomplex in Hengelo.

Alexander Laukart

Alexander-Laukart-fc-twente-vierkant

Danny Holla

danny-holla-fc-twente-vierkant

Jeffrey de Lange

jeffrey-de-lange-fc-twente-vierkant

Jorn Brondeel

Jorn-Brondeel-fc-twente-vierkant

Reageer op dit artikel

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op