MSV Duisburg - FC Twente 0-1 Vr. 2012-2013

In de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding heeft FC Twente een overwinning geboekt tegen MSV Duisburg. In Duisburg werd het 0-1.

De ploeg van trainer Steve McClaren begon in vrijwel dezelfde opstelling als tegen Inter Turku vorige week. Alleen speelde Andreas Bjelland op de plaats van Peter Wisgerhof.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd vlak voor rust gemaakt door Leroy Fer, na voorbereidend werk van Dusan Tadic. Na rust werd het elftal op tien posities gewijzigd. Hierbij maakte ook nieuwkomer Felipe Gutiérrez zijn eerste minuten. De Tukkers nemen het donderdag in de derde voorronde van de Europa League op tegen Mlada Boleslav uit Tsjechië.

Bron: RTV Oost