Twente Insite

FC Twente Nieuws

Munsterman geprikkeld: “Ik had Van Staa en Bleuming er nooit uitgedaan”

Munsterman geprikkeld: “Ik had Van Staa en Bleuming er nooit uitgedaan”

Joop Munsterman is nog altijd van mening dat hij niet direct aansprakelijk is voor de wanorde binnen FC Twente. De oud-voorzitter van de club uit Enschede deed woensdagmiddag, tijdens een ingelaste uitzending van RTV Oost, via WhatsApp zijn zegje tegenover presentator Paul Schabbink.

“Hij zegt: Paul, wil je me niet in de schoenen schuiven dat de scouting ontmanteld is?”, leest Schabbink voor. “Dat is na mij gebeurd. Ik zou mensen als Van Staa en Bleuming er nooit uit hebben gestuurd.”

“We moeten eraan denken dat er schijnbaar nog maar tussen de 25 en 28 miljoen euro binnenkomt”, leest Schabbink verder. “Dat is twaalf miljoen minder omzet. Dat heeft niks met hogere kosten te maken, maar met lagere inkomsten. Minder inkomsten betekent: minder geld beschikbaar. Dat is een helder verhaal”, besluit hij.

Reacties

  1. Jeanette Heck-Arendsen zegt:

    En wie heeft die ellende veroorzaakt Gait????? Juist ja, Munsterman en compaantje v.d.Laan.

  2. Joop Korf zegt:

    Hier heeft Joop Munsterman wel een punt. Met een goede scouting en een professionele jeugdopleiding kun je het verschil maken met andere clubs uit het betaalde voetbal. Als je als club iets niet moet afstoten of verminderen dan zijn het juist die twee pijlers. Als ik zie hoe in relatief korte tijd Jong FC Twente van de Eerste Divisie is teruggezakt naar de Derde Divisie dan doet mijn FC Twente-hart pijn.

    • waarom ging het in zijn tijd dan mis munsterman houw je commentaar binnen huis jij bent de hoofd veroorzaker dus af in de mand

  3. Joop heeft hier 100% gelijk, er is niks van de hele scouting overgebleven met als resultaat alle ellende van nu!!

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite