Twente Insite

FC Twente Nieuws

‘Munsterman’s’ FC Twente-Tennis is geschiedenis

‘Munsterman’s’ FC Twente-Tennis is geschiedenis

In 2013 besloot de toenmalig voorzitter van FC Twente Tennisclub Park Veldwijk de helpende hand toe te steken. De tennisclub was gevestigd naast het trainingscomplex van FC Twente en kampte met een drastische afname van het aantal leden. “Vanuit de solidariteitsgedachte, één van onze drie kernwaarden, vonden we dat we moesten helpen”, waren de woorden van Munsterman destijds. In april 2013 werd de naam Tennisclub Park Veldwijk veranderd naar FC Twente-Tennis.

Nu bijna vier jaar later waarin immens veel is gebeurd heeft de tennisclub besloten de naam weer terug te veranderen naar Tennisclub Park Veldwijk. Volgens voorzitter Roy Nijenkamp is er weinig terecht gekomen van de samenwerking tussen de tennisclub en FC Twente. “Daarom vonden we het logisch om terug te gaan naar de oude naam”, aldus Nijkamp in gesprek met de Tubantia. Afgelopen zaterdag werd de wijziging officieel afgerond tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Aan het probleem van een tekort aan leden kwam in 2016 een eind toen Tennis Club Hollandse Signaal (TCHS) werd opgeheven. Ongeveer 50 tennissers maakten de overstap naar Tennisclub Park Veldwijk. Momenteel heeft de club ongeveer 150 leden.

Reageer op dit artikel

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op