Nakamura vroegtijdig naar de kant in laatste wedstrijd voor Gamba Osaka

Keito Nakamura heeft zondag zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Gamba Osaka. De multifunctionele aanvaller kon zijn afscheidswedstrijd helaas geen extra glans meegeven. De ploeg uit Osaka speelde met 2-2 gelijk in de uitwedstrijd tegen Nagoya.

Nakamura maakte de 90 minuten niet vol en werd vroegtijdig naar de kant gehaald. Dit gebeurde in de 56e minuut waarbij hij werd vervangen door teamgenoot Onose. De verwachting is dat Nakamura volgende week aansluit bij de selectie van FC Twente.

De 18-jarige aanvaller werd anderhalf jaar geleden door Gamba Osaka overgenomen van Mitsubishi Yowa. In totaal kwam hij tot 37 officiële wedstrijden waarin hij acht keer scoorde en drie assists leverde. Ook speelde Nakamura 21 wedstrijd voor Jong Gamba Oskaka. Hierin scoorde hij vijf keer en leverde hij vijf assists.