Twente Insite

FC Twente Nieuws

Nieuwe realiteit: “Als ze moeten kiezen tussen Emmen en Twente, dan kiezen ze voor Emmen”

Nieuwe realiteit: “Als ze moeten kiezen tussen Emmen en Twente, dan kiezen ze voor Emmen”

Zaterdag 7 juli stond de tweede wedstrijd in de voorbereiding van FC Twente op het programma. VC Fleringen was de tegenstander. Een kleedkamer van de amateurs werd ingericht om de aanwezige pers te woord te staan.

FC Twente lijkt een stuk minder interessant voor de landelijke media nu de club in de eerste divisie komt te voetballen. De Telegraaf heeft bijvoorbeeld nog niet gebeld met voetbalgereflateerde vragen. “Als ze al bellen, dan gaat het om de financiën”, tekent Leon ten Voorde van de TC Tubantia op uit de mond van persvoorlichter Richard Peters.

Nieuwe realiteit

Bij de start van de voorbereiding, twee weken geleden, ontbraken voor het eerst in decennia de camera’s van de NOS. “Als Studio Sport op zo’n dag moet kiezen tussen Emmen en Twente, dan kiezen ze voor Emmen”, gaat Peters verder.

Toch wordt de Enschedese club niet volledig genegeerd door de landelijke media. “Een club met meer dan 20.000 mensen in het stadion blijft interessant”, weet de woordvoerder. FOX en Studio Sport zijn inmiddels ook al op bezoek geweest in de Grolsch Veste.

Het ligt overigens niet alleen aan het niveau waarop FC Twente komend seizoen acteert. Met het WK aan de gang besteden de media simpelweg wat minder aandacht aan de clubs.

Gratis FC Twente shirt en €200 shoptegoed in de fanstore!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de onderstaande banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op