Twente Insite

FC Twente Nieuws

Nieuwe rol voor Jansen: ˝Ik vind dat helemaal niet erg en juist leuk˝

Nieuwe rol voor Jansen: ˝Ik vind dat helemaal niet erg en juist leuk˝

FC Twente Vrouwen speelt vanavond om 19:30 uur de derde competitiewedstrijd van het seizoen. De eerste wedstrijd tegen PEC Zwolle werd gewonnen en de tweede, tegen regerend landskampioen Ajax, werd met 1-1 gelijkgespeeld. Vanavond moet de ploeg van Tommy Stroot op bezoek bij één van de twee nieuwe clubs in de eredivisie vrouwen, Excelsior Barendrecht. Ellen Jansen blikt op de clubwebsite vooruit op het duel met de nieuwkomer.

“Ik weet niet goed wat ik van het duel moet verwachten. We kennen de selectie van Excelsior Barendrecht niet goed en kunnen ons beeld van hen bepalen aan de hand van de afgelopen resultaten. Ze hebben niet de beste start gehad, maar we moeten uit kijken dat we niet in die val trappen. Ik denk dat we daar goed genoeg voor zijn en het ons niet overkomt. We moeten ons eigen spel spelen en zorgen dat we snel het doel weten te vinden. Het is echt een duel dat we moeten winnen, maar des te groter is de kans dat je tegen een zeperd aan loopt. Dat moeten we voorkomen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we met een mooi resultaat van het veld stappen.”

Jansen is dit seizoen één van de meest ervaren speelsters van FC Twente Vrouwen. Deze ervaring wil ze gebruiken om zowel in als buiten het veld belangrijk te zijn. “We hebben een hecht team. Ik ben natuurlijk één van de meest ervaren speelsters en dan gaan jongere teamgenoten naar je kijken. Ik vind dat helemaal niet erg en juist leuk. We moeten elke week met zijn allen een goede teamprestatie neerzetten en ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Op en buiten het veld. Het is mooi om te zien dat de speelsters die dit seizoen nieuw zijn het goed oppakken. Ik denk dan ook dat er een goed team staat dit seizoen˝, besluit Jansen positief.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op