Nieuws

Tadic eerste keus voor Pappa

Tadic eerste keus voor Pappa

FC Twente zal in de komende transferperiode alsnog trachten de kwaliteitsversterking voor de rechterflank te halen, die na het vertrek van Bryan Ruiz op de laatste dag van de transfertermijn onhaalbaar bleek.

FC Groningenspeler Dusan Tadic (23), die op 31 augustus te duur bleek, blijft daarvoor een belangrijke kandidaat, maar naar verwachting is het prijskaartje in januari onverminderd hoog.

Een alternatief is nog altijd de Guatemalteekse international Marco Pappa (24) van de Amerikaanse club Chicago Fire. De creatieve nummer tien, die ook op beide flanken uit de voeten kan, wordt al langere tijd intensief gevolgd door FC Twente. Zo zag Kees van Wonderen hem live aan het werk in Amerika. Een groot voordeel van Pappa ten opzichte van Tadic is de beduidend lagere vraagprijs, die volgens Amerikaanse bronnen rond 1,2 miljoen euro ligt. Een eventueel vertrek in januari van Marc Janko of Emir Bajrami – twee topinvesteringen uit 2010 die nog altijd niet optimaal uit de verf zijn gekomen – zal het aantrekken van een creatieve versterking in een stroomversnelling brengen.

Klik hier om verder te discussiëren Tadic en Pappa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties