Nieuws

Twee oude bekenden keren terug op de Twentse velden .

Twee oude bekenden keren terug op de Twentse velden .

Vandaag keerde Jerson Cabral terug op het trainingsveld van FC Twente. Hij meldt zich bij FC Twente na een seizoen verhuurd te zijn geweest aan ADO Den Haag, waar hij geen indruk maakte. De terugkeer is voor Cabral absoluut geen probleem, gaf hij eerder al aan. "Nee, absoluut niet", zegt hij tegen Omroep West. "Ik heb er goede mensen ontmoet. Ik heb er goede en wat mindere dingen meegemaakt, maar dat is allemaal een leerproces voor mij. Ik zou daar geen moeite mee hebben."

Voormalig Jong Oranje Coach Cor Pot gaf eerder aan het talent wel te zien in Cabral, maar hij moet er harder voor werken. Tot noch toe was ADO Den Haag ook niet de 'springplank' waar de aanvaller op hoopte. "Ik denk dat hij een hele grote spiegel moet kopen. Wil ik nog wat bereiken? Zo ja, dan moet hij echt in zichzelf investeren. Kei- en keihard trainen. Hij heeft talent, maar niet in die mate dat talent alleen genoeg is”.

Ook Coach Schreuder gaf eerder al aan het niet te zien zitten in de buitenspeler, waardoor hij op zoek mocht naar een andere club. Cabral heeft nog een 2-jarig contract bij FC Twente.
Op 31 augustus 2012 tekende hij een vierjarig contract bij FC Twente. Hij werd betrokken in een spelersruil met Wesley Verhoek.
De buitenspeler speelde op 26 september 2012 zijn eerste duel in dienst van FC Twente.

[google]

Daniel Fernandes terug uit Griekenland

Doelman Daniel Fernandes keerde ook vandaag weer terug op de Twentse velden. Hij werd in 2012 voor 4,5 jaar vastgelegd en gehaald als tweede doelman. Echter zag de staf van Twente meer heil in enkele talentvolle jeugdkeepers, waardoor Fernandes in een uitzichtloze situatie terechtkwam. In 2013 mocht hij vertrekken, zonder ook maar één duel te hebben gespeeld voor FC Twente. Hij vertrok voor 1 seizoen op huurbasis naar het Griekse OFI Kreta, waarvan hij nu dus terugkeert.

Stelling: Voor zowel Jerson Cabral als Daniel Fernandes is geen rol weggelegd bij FC Twente in het komende seizoen. [nederbet][ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties