Nieuws

'AC Milan ziet in Ebecilio opvolger van De Jong'

'AC Milan ziet in Ebecilio opvolger van De Jong'

Kyle Ebecilio mag zich volgens CalcioMercato verheugen op de belangstelling van AC Milan. De Italiaanse topclub, die de laatste jaren in de middenmoot bivakkeert, zou volgens de website in Ebecilio de opvolger zien van Nigel de Jong. De Jong heeft een aflopend contract in Milaan en zal de club in de zomer verlaten.

[google]Ebecilio kwam twee jaar geleden naar FC Twente, dat hem transfervrij overnam van Arsenal. De eerste anderhalf jaar was de middenvelder wekelijks een basisspeler. Vlak voor de winterstop kwam daar verandering in. Ebecilio speelde niet goed en werd een gebrek aan inzet verweten. Renato Tapia kwam op zijn plaats te staan en de Peruaan maakte zoveel indruk dat hij die plek niet meer afstond.

Ebecilio heeft nog een contract tot 2017 bij FC Twente. De Enschedese club zal, mede door de penibele financiële situatie, niet onwelwillend tegenover een transfer staan.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties