Nieuws

Achtste finale, Ruiz, douglas en Den Ham

Achtste finale, Ruiz, douglas en Den Ham

Tot nu toe zijn er een kleine 20.000 Kaarten verkocht voor de UEFA Europa League-wedstrijd FC Twente - FC Zenit St. Petersburg. Het Europese duel wordt op donderdag 10 maart 2011 in De Grolsch Veste gespeeld. De aanvang is 21.05 uur (Info´s over de kaartverkoop). Zenit mist naast Vladimir Bystrov ook Sergei Semak. Douglas wil zijn passie kanaliseren en Bryan ruiz hoopt op meer dan 1 prijs dit seizoen. Supportersverenging Den Ham FC Twente Madness (foto) houdt vrijdag 11 maart 2011 haar eerst ledenvergadering, gefeliciteerd.

Zenit mist ook Semak tegen Twente

Zenit St. Petersburg zal het in de achtste finales van de Europa League tegen FC Twente moeten stellen zonder Sergei Semak. De middenvelder heeft zondag zijn voet gebroken in de door Zenit gewonnen wedstrijd tegen CSKA Moskou om de Russische Supercup en is vermoedelijk zes weken uit de roulatie. Vorige week werd al bekend dat de kampioen van Rusland, die donderdag op bezoek is in Enschede, ook Vladimir Bystrov moet missen. De aanvaller staat een half jaar aan de kant wegens een ernstige knieblessure.

Douglas moet leren om zijn passie te kanaliseren

FC Twente hoopt dat verdediger Douglas door middel van een cursus zijn temperament in de toekomst beter in toom gaat houden.De Braziliaan heeft van de club een aanbieding gekregen die moet leiden tot meer zelfbeheersing binnen de lijnen. "Douglas moet leren om zijn passie te kanaliseren en met de technische staf waren we daar op het trainingsveld ook al een tijd mee bezig. Dit is een goed moment om daarbij professionele hulp in te schakelen. Over de precieze vorm waarin dat wordt gegoten is overigens nog geen beslissing genomen."

Supportersvereniging Den Ham, gefeliciteerd

Supportersverenging Den Ham FC Twente Madness houdt vrijdag 11 maart 2011 haar eerst ledenvergadering. Aanvang van deze ledenvergadering is om 20.00 uur in zaal De Beuk, Dorpsstraat 7, 7683 BG Den Ham. Een ieder die FC Twente een warm hart toedraagt en wil supporten op welke wijze dan ook, is van harte uitgenodigd om de ledenvergadering bij te wonen en zijn of haar inbreng te leveren. Op deze avond wordt ook de mogelijkheid geboden om lid te worden van Den Ham FC Twente Madness.

Den Ham FC Twente Madness is op 26 november 2010 opgericht. Voor de thuiswedstrijd van FC Twente op 12 februari is in stadion De Grolsch Veste een spandoek van zeventien meter lengte (foto) door de supportersvereniging opgehangen. Aanmelden voor deze vereniging kan via www.denhamfctwentemadness.nl

Bryan Ruiz hoopt op meer dan 1 prijs dit seizoen

Deze week geeft Bryan Ruiz zijn mening op de stelling "FC Twente pakt minimaal 1 prijs" Elke week wordt in het magazine NUsport een bekendheid uit de voetbalwereld geïnterviewd aan de hand van tien stellingen en op dinsdag verschijnt diens reactie op stelling nummer elf.

“Ik hoop wel meer dan één! We zijn er dichtbij in ieder geval, we doen overal aan mee en ik denk echt dat de strijd om de titel op de laatste dag zal worden beslist. We spelen nog tegen zowel Ajax als PSV, dus… Ik had van tevoren toch niet verwacht dat we zo lang zouden meedoen op alle fronten. We spelen zoveel wedstrijden! En allemaal zware wedstrijden ook. In de beker zijn we er twee keer na penalty’s doorheen gekomen, een beetje met het geluk van een kampioen, denk ik, want het was beide malen close. We worden misschien ook wel een beetje moe, dat merk je aan de spelers, dat zie je aan de manier van voetballen die voor de winterstop beter was dan nu. Maar dat is logisch als je zo lang twee, drie wedstrijden in de week speelt. Alleen: daar mag je niet over zeuren als club of als speler. Als je zo graag top wilt zijn, moet je door.”

Bronnen: NuSport, AD, NOS, Denhamfctwentemadness.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties