Nieuws

Adriaanse: "We hebben verdiend verloren"

Adriaanse: "We hebben verdiend verloren"

Co Adriaanse is ontevreden over de prestatie die FC Twente woensdag leverde bij Wisla Kraków. De trainer miste scherpte tijdens de wedstrijd, die met 2-1 werd verloren.

"We hebben vanavond weer te maken gehad met een oude voetbalwet waarin je het verschil zag tussen een ploeg die nog alles te winnen had en een team waarvoor er niets meer op het spel stond", reageert Adriaanse tegenover TC/Tubantia.

"We hebben verdiend verloren", vervolgt de trainer. "Wisla begon veel scherper en het duurde tot de 25ste minuut voordat wij enigszins grip op de wedstrijd kregen. En dat was natuurlijk veel te laat. Nee, ik denk niet dat met onwil te maken."

"Het had er eerder mee te maken dat we met veel spelers op het veld stonden die al een tijdje niet meer op dit niveau hadden gespeeld. Dan vergt het altijd even tijd om te wennen", besluit Adriaanse.

Ondanks de nederlaag in Polen eindigt FC Twente als groepswinnaar. Door de zege gaat ook Wisla verder naar de laatste 32.

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties