Nieuws

Adriaanse: 'Het is begrijpelijk dat Fer er nog niet direct staat'

Adriaanse: 'Het is begrijpelijk dat Fer er nog niet direct staat'

FC Twente telde afgelopen zomer vijf miljoen euro neer voor Leroy Fer, maar de middenvelder kent een moeizame start in Enschede. De jeugdinternational haalt nog niet zijn ‘Feyenoord-niveau’ en is zelfs op de bank terechtgekomen. Co Adriaanse maakt zich desondanks geen zorgen.

De coach van Twente meent dat de 21-jarige Fer simpelweg tijd nodig heeft om te wennen. “Het is natuurlijk nogal een overgang voor zo’n jonge jongen, van Rotterdam naar Enschede”, zegt Adriaanse in Voetbal International. “Hier wordt anders gespeeld dan bij Feyenoord. Daarom is het begrijpelijk dat je er nog niet direct staat.”

“Bovendien zijn er meer goede middenvelders”, vervolgt Adriaanse. “Wout Brama is één van de besten en Denny Landzaat en Willem Janssen behoren ook tot die categorie. Leroy heeft met concurrentie en ook tactische keuzes te maken. Spelen we met Luuk de Jong op tien of niet?” Aankomend weekend gaat Twente op bezoek bij RKC Waalwijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties