Nieuws

Adriaanse: 'Hou het geld voor Fer maar in de knip'

Adriaanse: 'Hou het geld voor Fer maar in de knip'

Als het aan Co Adriaanse ligt, houdt FC Twente het geld dat bestemd is voor Leroy Fer in de knip. "We hebben hem niet echt nodig."

Het is een bijzondere situatie. FC Twente-voorzitter Joop Munsterman wil nog een poging wagen om Leroy Fer naar FC Twente te halen. Zijn trainer zou best blij zijn met de versterking, maar kan er ook mee leven als het niet zover komt. "Ik ben meer iemand die zegt: hou je geld maar in je zak. Ik ben niet zo'n koper, nooit geweest ook. Ik hoef ook niet alle posities dubbel bezet te hebben, daar krijg je alleen maar onvrede door. Een aankoop is ook niet altijd een versterking, zeker niet voor de kas. Bovendien lopen er veel talenten rond bij FC Twente die geen kans krijgen als er spelers worden gekocht. Wat mij betreft steekt Twente het geld in een nieuwe voetbalacademie."

FC Twente laat de komende week vooralsnog geen jonge spelers vertrekken naar een andere club. Ook niet voor een verhuurperiode.

bron: voetbal.tctubantia.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties