Nieuws

Adriaanse sluit vertrek niet uit

Adriaanse sluit vertrek niet uit

Co Adriaanse is bezig aan zijn eerste seizoen in dienst van FC Twente, mogelijk is het ook direct zijn laatste. De oefenmeester sluit een vertrek na de huidige jaargang niet uit, voor FC Twente zou dat volgens hem ook geen probleem zijn.

De club uit Enschede heeft in de laatste jaren grote ontwikkelingen gemaakt, volgens Adriaanse zijn er echter nog wel wat punten waar men kan groeien. "Het niveau van de opleiding moet nog beter gemaakt worden, zodat men nog meer spelers als Ola John kan produceren", zegt Adriaanse in gesprek met Eredivisie Live.

"Verder moeten we heel slim zijn met scouting", vervolgt Adriaanse zijn verhaal. "Spelers die echt in Twente op een positie moeten vroeg ontdekt worden, zodat je ze hier door kan laten ontwikkelen. Zodat je niet altijd de hoofdprijs moet betalen. Dat is een belangrijk onderdeel."

Continuiteit is volgens Adriaanse een ander belangrijk punt, dat is bij FC Twente echter geen probleem. Joop Munsterman en Aldo van der Laan zijn daarvoor, maar ook trainers als Youri Mulder en Alfred Schreuder. "Het maakt niet uit welke trainer daarnaast staat. Of dat dan McClaren, Preud'homme of Adriaanse is maakt niet uit."

Zijn aanwezigheid is dus niet van groot belang en zijn toekomst is nog onduidelijk, een langer verblijf hangt van een aantal zaken af. "Ik moet op de eerste plaats de resultaten halen die ik wil halen, daarnaast moet ik het leuk vinden en naar mijn zin hebben. En FC Twente moet het natuurlijk willen, maar daar ga ik niet over. Op dit moment sta ik niet hoog genoeg, want met deze stand is niet goed genoeg voor een kampioenschap."

Kaarten winnen voor FC Twente - PSV? Klik hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties