Nieuws

Adriaanse vol lof over Van Geel

Adriaanse vol lof over Van Geel

Co Adriaanse werkt in de toekomst graag weer samen met Feyenoords technisch directeur Martin van Geel. Dat zei de trainer van FC Twente tijdens de perspresentatie van Leroy Fer.

Adriaanse is lovend over de wijze waarop Feyenoord de transfer van Leroy Fer heeft aangepakt. 'Hij heeft zeer doortastend en intelligent gehandeld. Dat verbaast me niet, want ik heb bij Willem II en AZ zeer prettig met hem gewerkt', aldus Adriaanse tegenover RTV Rijnmond.

'Feyenoord mag blij zijn dat ze hem hebben. Hij is zeer integer en deskundig. Een groot voetbalkenner', vervolgt Adriaanse. 'Van Geel is een technisch directeur met wie ik graag zou kunnen en willen werken. Dat geldt ook voor hem, denk ik.'

In navolging hiervan sluit Adriaanse niet uit dat hij in de toekomst trainer wordt van Feyenoord. 'Je weet het nooit. Ik had ook nooit gedacht dat ik hier (bij FC Twente, red.) terecht zou komen.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties