Nieuws

Ajax doet er alles aan om Zivkovic weg te halen bij Willem II

Ajax doet er alles aan om Zivkovic weg te halen bij Willem II

FC Twente is nog altijd op zoek naar extra versterkingen. Nadat eerder al El Azzouzi en Thesker werden aangetrokken wil Hake nog graag een spits aan de selectie toevoegen. De eerste keus Ogbeche vertrok onlangs naar Willem II waar Zivkovic de afgelopen wedstrijden op de tribune zit. Ondanks dat hij nog niet weg is bij Willem II heeft FC Twente al aangegeven Zivkovic graag op huurbasis over te willen nemen. De vraag is of Willem II afstand wil doen om de concurrent te versterken. Ajax zelf ziet hem het liefst vertrekken uit Tilburg, dit laat De Boer vanmiddag weten tijdens de persconferentie.

"Hij moet zorgen, en daar zullen wij ook alles aan doen, dat hij wel aan spelen toekomt. Als het uitzichtloos is bij Willem II, zullen we wat anders moeten verzinnen. Hij werd in het elftal al een beetje naar de rechterkant verbannen. Dat is niet echt zijn positie. Het was een kwestie van tijd totdat iemand anders daar zou gaan spelen."

"Het is een slechte situatie voor Ajax, maar vooral voor Richairo zelf. We doen er alles aan om hem ergens anders te stallen." Ook een terugkeer naar Ajax sluit De Boer niet uit. "In het allerlaatste geval moeten we dat zeker doen, want dit is in ieder geval een uitzichtloze situatie. Het kan bij ons, maar het is het best als hij aan voetballen toekomt."

[google]Ondanks dat Zivkovic een verleden heeft benadruk De Boer dat er dit keer geen problemen zijn voorgevallen en dat de spits gewoon buiten de boot is gevallen bij Willem II. "Nee, dit is geen gedoe. Die jongen doet stinkend hard zijn best. Het valt nu niet zoals die jongen het graag wil zien. Hij moet nu karakter tonen en het talent dat in hem zit naar boven laten komen", besluit De Boer.

Ondertussen heeft FC Twente ook geïnformeerd bij het Engelse Scunthorpe United. Daar staat de Nederlandse spits Kevin van Veen onder contract. Van Veen is 24 jaar en maakte afgelopen seizoen indruk bij FC Oss. Hier scoorde hij in de eerste seizoenshelft 16 keer in 20 wedstrijden. Dit heeft hij in Engeland vooralsnog niet weten te evenaren. Zijn teller staat nu na 20 wedstrijden op slechts 2 treffers.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties