Nieuws

"Als ik slecht heb gespeeld, hoeft niemand mij dat te vertellen."

"Als ik slecht heb gespeeld, hoeft niemand mij dat te vertellen."

Al meteen vanaf het moment dat Micheal Olaitan zijn eerste goal voor FC Twente maakte, in de oefenwedstrijd tegen Schalke 04, zijn de verwachtingen hoog gespannen. Echter was dat doelpunt ook meteen zijn laatste. Staat Olaitan wel op de goede plek, of kunnen zijn kwaliteiten beter worden benut op het middenveld?

[google] "In de Nigeriaanse Onder-20-ploeg heb ik nog als verdedigende middenvelder gespeeld, maar ik ben toch meer aanvaller", aldus Michael Olaitan tegenover Voetbal International. "In de spits, achter de spits of aan de zijkant, dat maakt me niet uit. Als je maar geloof hebt in je kwaliteiten en over de juiste mentaliteit beschikt. Als ik slecht heb gespeeld, hoeft niemand mij dat te vertellen. Ik ben de eerste die dat zelf voelt en weet." vervolgt hij.

Nederland was tot voor kort volledig onbekend terrein voor de Nigeriaan. Ook was Olaitan nog helemaal niet op de hoogte van de situatie bij FC Twente. "Ik kende het Nederlandse voetbal eigenlijk helemaal niet goed. Twente was een paar jaar geleden kampioen van Nederland, hè? Dat hebben ze me verteld. Laatste speelden we tegen Heracles. Ik wist niet dat dat een derby was, maar dat werd me wel duidelijk gemaakt" besluit hij.

banner-tukker-life-floor

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties