Nieuws

Als invaller extra getregd

Als invaller extra getregd

Meestal is het een spits die het stempel van supersub krijgt. Bij FC Twente hebben ze daar een middenvelder voor. Leroy Fer kwam drie keer achter elkaar als invaller binnen de lijn en scoorde ook.

"Hou op, dat hoor ik al vaak genoeg", zegt Fer tegen NUsport over de titel 'ideale supersub'. "Als je drie keer achter elkaar scoort als invaller, weet je dat de grapjes komen."

De miljoenenaankoop vindt bij de Tukkers steeds beter zijn weg. Trainer Co Adriaanse grapte na de wedstrijd tegen De Graafschap (4-0) al dat het verleidelijk is om Fer op de bank te houden als hij steeds scoort.

De voormalig Feyenoorder hoopt zelf natuurlijk op een basisplaats. "Ik wil vanaf minuut één spelen. Als invaller stap ik daarom extra getergd het veld in, ik wil mezelf laten zien. Dat lukt aardig, supporters scanderen mijn naam al."

"Als je als invaller scoort en wint, kom je met een goed gevoel thuis", vervolgt Fer. "Maar helemaal voldaan ben je ook niet. Ik blijf daarom keihard werken om in de basis te komen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties