Nieuws

'Arsenal lonkt voor Bryan Ruíz'

'Arsenal lonkt voor Bryan Ruíz'

Bryan Ruíz is momenteel met Costa Rica actief op het WK in Brazilië, de Costaricanen hebben daar voor een grote stunt weten te zorgen door zich na twee wedstrijden al te plaatsen voor achtste finale. De voormalig speler van FC Twente wist in de wedstrijd tegen Italië de enige treffer te maken, waardoor sowieso de Engelsen al weten dat ze naar huis kunnen.

Na het WK hoopt de 29-jarige Bryan Ruíz weer terug te keren in de Premier League. "Ik wil de Engelsen laten zien wie ik ben en dat wat er bij Fulham gebeurde niet echt was", zo zei hij ook vastberaden na afloop van de wedstrijd tegen Italië.

[google]Zijn goede spel op het WK in Brazilië heeft Bryan Ruíz geen windeieren gelegd. Het Engelse Express.co.uk weet te melden dat Arsene Wenger de Costaricaan aanstaande dinsdag in de gaten wil houden bij Costa Rica - Engeland. De trainer van Arsenal is daarbij ook benieuwd naar de samenwerking van Ruíz met Joel Campbell. De 21-jarige Costaricaan werd de afgelopen seizoenen uitgeleend aan Lorient, Real Betis en Olympiakos Piraeus, omdat hij geen werkvergunning kreeg, maar de verwachting is dat hij komende zomer terug zal keren bij de Engelse topclub.

Fulham zakt met vraagprijs voor Bryan Ruíz

Fulham zal de vraagprijs voor Bryan Ruíz wel laten zakken, de roemruchte Engelse club degradeerde afgelopen seizoen uit de Premier League en zal daardoor flink moeten snijden in de kosten. Ruíz is namelijk een grootverdiener bij The Cottagers. De Engelsen zullen de 12,5 miljoen euro die ze aan FC Twente hebben betaald dan ook niet in zijn geheel terugverdienen.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties