Nieuws

Bajrami kan nog niet overtuigen

Bajrami kan nog niet overtuigen

Co Adriaanse is allesbehalve tevreden over Emir Bajrami. De Zweed heeft nog geen goede indruk kunnen maken op zijn trainer bij FC Twente.

Vorig jaar kwam Bajrami voor 2,5 miljoen euro over van het Zweedse Elfsborg. Tot op heden heeft hij in Enschede nog niet kunnen overtuigen. In de tweede seizoenshelft vorig seizoen had de Zweedse international slechts twee assists en één goal. En ook nu kan hij Co Adriaanse niet plezieren.

"Hij is hier met goede rapporten naar toe gekomen en was niet goedkoop, maar kan tot nu toe als Zweeds international nog niet overtuigen", vertelt Adriaanse glashelder tegen De Telegraaf.

Adriaanse probeert hem te prikkelen door een vergelijking met zijn vriend en landgenoot Zlatan Ibrahimovic. "Dat moet een mentale kwestie zijn. Ik heb tegen hem gezegd: ‘Zlatan is jouw vriend, waarom kun jij niet hetzelfde als jouw vriend?"

Voorlopig lijken Nacer Chadli en Ola John beter te spelen dan Bajrami. Ola John kon Adriaanse afgelopen week tegen Benfica wel overtuigen met een sterke invalbeurt.

bron: goal.com

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties