Nieuws

Bajrami loopt enkelblessure op

Bajrami loopt enkelblessure op

Emir Bajrami heeft woensdagavond in de vriendschappelijke wedstrijd van Zweden tegen Oekraïne een blessure opgelopen.

De aanvaller van FC Twente raakte halverwege de eerste helft geblesseerd aan zijn linkerenkel na een duel met Anatoli Timoshchuk. Bajrami had duidelijk veel pijn en moest zich direct laten vervangen. De enkel is daarna gekoeld met ijs. Over de ernst van de blessure is nog niets duidelijk. Vorig seizoen hield een enkelblessure Bajrami ook al enige tijd aan de kant; toen ging het om zijn rechterenkel. Zweden won het duel wel, met 1-0 door een late goal van Tobias Hysen.

Naast Bajrami had ook Marc Janko interland-verplichtingen. De spits verloor met Oostenrijk met 2-1 van Slowakije. Janko, aanvoerder van de Oostenrijkse ploeg, speelde de hele wedstrijd, maar wist in tegenstelling tot veel duels bij FC Twente de laatste tijd niet te scoren.

UPDATE:Volgens Zweedse media zou de blessure van Bajrami meevallen en kan hij zaterdag gewoon meespelen. FC Twente wil eerst bekijken hoe fit hij morgen op de training staat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties