Nieuws

'Bajrami voor drie jaar naar Panathinaikos'

'Bajrami voor drie jaar naar Panathinaikos'

Emir Bajrami vertrekt aanstaande zomer naar het Griekse Panathinaikos waar momenteel FC Twente huurling Nicky Kuiper onder contract staat. De aanvallende middenvelder zal een 3-jarig contract gaan ondertekenen bij die club die onder leiding staat van voormalig Roda JC en Ajax spits Yannis Anastasiou. Dit nieuws melden diverse Zweedse media. Een verrassende keuze want de club uit Athene heeft Europees voetbal misgelopen.

Onlangs bezocht een delegatie van Panathinaikos Bajrami op in het prinsendom van Monaco. De Griekse topclub heeft een financiële injectie gehad, een nieuwe voorzitter en een compleet nieuwe organisatie. De club wil weer terug naar de status van weleer en ziet in Bajrami één van de spelers die de club daarbij kan helpen.


Voor Bajrami is geld niet belangrijk geweest in zijn keuze voor Panathinaikos. Hij wil graag naar een club waar hij kan spelen en de coach vertrouwen in hem heeft. Het persoonlijke bezoek van trainer Anastasiou aan Monaco heeft Bajrami geholpen in zijn beslissing.

Bajrami tekent voor 3 jaar

Aanstaande vrijdag verloopt zijn huurcontract bij AS Monaco en naar verwachting zal hij snel daarna een 3-jarige verbintenis tekenen bij Panathinaikos. Of FC Twente nog iets krijgt voor de voormalig Zweeds international is niet bekend gemaakt.

Panathinaikos is de grootste club uit de Griekse voetbalgeschiedenis. De club heeft 20 landstitels en won 17 keer de nationale beker. In 1971 bereikte de club de finale van de Europa Cup 1 (CL) maar verloor deze destijd van Ajax.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties