Nieuws

Bajrami: "Wil graag duidelijkheid"

Bajrami: "Wil graag duidelijkheid"

‘Ik speelde met meer plezier en vertrouwen’, vertelt Emir Bajrami na afloop van het duel met RKC Waalwijk. ‘Wat de reden is? Deze trainer praat wel met me. Co Adriaanse heeft me nooit duidelijk gemaakt wat zijn bedoelingen of verwachtingen waren. Ik ben het type speler dat graag duidelijkheid heeft. Steve McClaren is nu twee weken onze trainer en in die tijd heeft hij eigenlijk alleen de details van ons spel kunnen veranderen. Toch is het een enorm verschil met hem of met Co te werken. Hij geeft me vertrouwen, zorgt dat ik me op mijn gemak voel, dat zijn zaken die voor mij heel belangrijk zijn.’

‘We hebben het vandaag gewoon heel goed gedaan, geconcentreerd agressief pressievoetbal gespeeld. RKC Waalwijk kwam er geen moment aan te pas. Bovendien hebben we vijf keer gescoord, waarbij alle vier de aanvallers hebben gescoord. Het kan voetballend nog beter, maar het is een fantastische dag voor ons geweest’, blikt Bajrami terug.

TwenteSport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties