Nieuws

Bajrami wil plek Ruiz opeisen

Bajrami wil plek Ruiz opeisen

Met vertraging van een jaar lijkt Emir Bajrami nu toch eindelijk werk te maken van zijn doorbraak bij FC Twente. In Heerenveen bracht de Zweedse international onlangs met een daverend afstandsschot de 0-4 op het scorebord. In de daaropvolgende wedstrijd tegen ADO Den Haag stond hij koud in het veld toen hij als invaller de 4-2 liet aantekenen.

Met twee treffers in een tijdbestek van een minuut zorgde de Zweedse aanvaller voor de bevrijding in het moeizame bekerduel met de amateurs van SC Genemuiden (4-2) en in Odense bekroonde hij een slingertocht door het strafschopgebied met een schuiver in de verre hoek. De consequentie is dat hij de laatste weken steevast in de basisopstelling van trainer Co Adriaanse staat.

Het ironische wil dat de als linkerspits gekochte Bajrami vooral furore maakt op de rechtervleugel. Hij is één van de velen die strijdt om de erfenis van de aan Fulham verkochte Bryan Ruiz. 'Ik wil bewijzen dat ik de beste optie ben voor de rechterkant', aldus Bajrami, die zijn eerste seizoen in Enschede kernachtig omschrijft als een 'shitseason'.

VI

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties