Nieuws

Bajrami ziek en eerste training Fer vroegtijdig afgebroken

Bajrami ziek en eerste training Fer vroegtijdig afgebroken

De eerste training van Leroy Fer bij FC Twente is voortijdig tot een einde gekomen. De middenvelder kampte met kleine pijntjes, die hij overhield aan de interland met Jong Oranje tegen Jong Luxemburg (4-0).

Fer stond donderdag voor het eerst na zijn veelbesproken transfer van Feyenoord naar FC Twente op het trainingsveld met zijn nieuwe ploeggenoten. Na de pass- en trapoefening gaf coach Co Adriaanse hem toestemming om de sessie apart van de groep af te werken.

Fer liep samen met vleugelspeler Ola John en doelman Nikolay Mihaylov wat rondjes en verliet daarna het veld. De 21-jarige éénmalig A-international wordt donderdag aan de pers voorgesteld.

Fer was niet de enige speler, die afviel. Emir Bajrami was ziek vandaag. Het is nog niet bekend of hij zaterdag kan spelen tegen Roda JC. Door de verkoop van Ruiz, de blessure van Chadli en de ziekte van Bajrami, zijn Ola John en Steven Berghuis de enige buitenspelers die nog over zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties