Nieuws

Bednarek succesvol onder het mes

Bednarek succesvol onder het mes

Dat een ongeluk schuilt in een klein hoekje is FC Twente doelman Filip Bednarek onderhand bekend. De vierde doelman, die door blessures van Boschker en Fernandes op is geschoven naar tweede doelman achter Mihaylov, raakte langdurig geblesseerd door een vallend mes in zijn eigen keuken. FCTwente.NU sprak met de ongelukkige Poolse doelman.


Op de vraag wat er nu precies was gebeurd antwoordde Bednarek: "Ik liep in de keuken op blote voeten toen plotseling het mes dat op de snijplank lag van het aanrecht viel. Hij kwam vervolgens precies met de scherpe kant in mijn voet."

"In eerste instantie dachten we de wond te kunnen hechten en gewoon weer verder te gaan met trainen maar achteraf bleek dat er een pees in mijn voet was ingesneden. Ik ben vervolgens succesvol geopereerd waarbij ze de pees weer hebben hersteld."

Op de vraag wanneer Bednarek denkt weer terug te keren op het veld kon hij nog geen antwoord geven. "Ik moet in ieder geval de komende 4 weken met mijn voet in het gips blijven. Het herstel van een pees gaat vrij langzaam. Hoelang ik hierna nog nodig ben om weer fit te raken weet ik niet."

"Ik moet dus geduld hebben en daarna nog sterker terugkomen", besluit de 20-jarige sluitpost.

Bednarek in actie tijdens de training

Bednarek

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties