Nieuws

Bekerheld ziet CL-droom uiteen spatten

Bekerheld ziet CL-droom uiteen spatten

Gisteren werden de wedstrijden in de voorronde van de Champions League afgewerkt. Het ging om de tweede wedstrijd in de knock-out fase met als inzet de poulefase. Het FC Basel van bekerheld Marc Janko speelde uit tegen Maccabi Tel-Aviv. De eerste wedstrijd eindigde voor eigen publiek in een teleurstellende 2-2 en dus moest Basel vol aan de bak in Israël om nog wat ijzers uit het vuur te slepen. Helaas mocht dit niet baten

In Tel-Aviv stond er na negentig minuten een 1-1 eindstand op het scorebord. Hierdoor zal FC Basel niet deelnemen aan het miljoenenbal, maar zich moeten gaan concentreren op de Europa League. Marc Janko zelf speelde gisteren niet. Hij heeft een blessure opgelopen. Hij verwacht zelf dat hij er snel weer bij kan zijn.

[google]Een andere oud FC Twente speler, Rasmus Bengtsson, deed wel goede zaken. Zijn club werd in het zadel geholpen door een eigen goal van een oud-collega bij de Tukkers. Klik hier.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties