Nieuws

Belangstelling Ajax voor Douglas geen toeval

Belangstelling Ajax voor Douglas geen toeval

Ajax heeft bij monde van coach Frank de Boer kenbaar gemaakt dat het belangstelling heeft voor Douglas van FC Twente. Zien de Amsterdammers Douglas daadwerkelijk als een serieuze optie of zit er wat anders achter?

We gaan even terug in de tijd, om precies te zijn: twee jaar. Ajax en FC Twente zijn verwikkeld in de titelstrijd. Ajax laat 'toevallig' uitlekken dat het belangstelling heeft voor vleugelaanvaller Miroslav Stoch. Gevolg: onrust bij Twente, temeer omdat Stoch zelf aangeeft gevleid te zijn door de belangstelling. Van een transfer komt het echter niet.


Een jaar later. Opnieuw gaat de titelstrijd tussen FC Twente en Ajax. Ongeveer een maand voor de laatste en beslissende competitiewedstrijd, laat Ajax opnieuw 'toevallig' lekken dat het verregaande interesse heeft in een speler van FC Twente. Ditmaal betreft het Luuk de Jong. Ook dit zorgt voor onrust binnen FC Twente en de club laakt de handelswijze van de Amsterdammers. Opnieuw komt het niet tot een transfer en Luuk de Jong speelt gewoon nog in Enschede.

Ook dit jaar doen beide clubs weer mee om het kampioenschap en ook dit jaar toont Ajax weer belangstelling voor Twente-speler: Douglas. De kans dat het daadwerkelijk tot een transfer komt lijkt klein, maar het is inmiddels wel duidelijk waar het Ajax om te doen is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties