Nieuws

Beperkte capaciteit FC Twente – Excelsior

Beperkte capaciteit FC Twente – Excelsior

Zondag 2 oktober speelt FC Twente thuis tegen Excelsior. Bij dit duel is een beperkte capaciteit beschikbaar. Circa 20.000 supporters van FC Twente kunnen het duel bijwonen.

Vanwege de opbouwwerkzaamheden van het dak heeft FC Twente in overleg met diverse instanties besloten geen supporters plaats te laten nemen onder de dakelementen die nog niet of niet volledig zijn afgebouwd. Concreet betekent dit dat op de eerste ring de vakken 118 t/m 124 en op de tweede ring de vakken 318 t/m 326 tijdens de wedstrijd tegen Excelsior niet beschikbaar zijn. De desbetreffende SeizoenClubcardhouders zijn dinsdagmiddag persoonlijk per e-mail geïnformeerd.

Eerste ring

Niet beschikbare plaatsen eerste ring, geen vervangende kaart
Vak 118, 119, 120, 121, 122, 123, en 124

Tweede ring

Niet beschikbare plaatsen tweede ring, geen vervangende kaart:
Vak 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325 en 326

Compensatie voor gemiste wedstrijden

Als gevolg van het stadionongeval dat plaatsvond op 7 juli 2011 heeft een aantal supporters, voor één of meerdere wedstrijden, helaas geen gebruik kunnen maken van zijn/haar zitplaats. De herstel- en opbouwwerkzaamheden zijn gaande en het is nog niet bekend wanneer FC Twente weer kan beschikken over de volledige capaciteit. Dit zal de komende wedstrijd tegen Excelsior in ieder geval nog niet het geval zijn.

Vanaf het moment dat De Grolsch Veste weer volledig in gebruik kan worden genomen komt FC Twente richting gedupeerde supporters met een passende compensatieregeling. Afhankelijk van het aantal gemiste wedstrijden zal er een financiële compensatie worden voorgesteld. Supporters ontvangen hierover persoonlijk bericht.

FC Twente dankt haar supporters voor het getoonde begrip.

bron: fctwente.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties