Nieuws

Berghuis: "Bittere pil"

Berghuis: "Bittere pil"

"Het begon mooi, een goede vrije trap. Ik baal ontzettend" aldus de oud speler van FC Twente tegen nos.nl. "Twente had sowieso het betere van het spel. We werden helemaal naar achteren gedrukt. De vrije trap lag op een mooie positie, ik dacht ik moet hard op goal schieten. Gelukkig voor mij pakte Marsman hem niet. Twente is voor mij heel speciaal en zal altijd speciaal blijven. Het is mooi om hier terug te komen, maar deze doet wel echt pijn."

[google]"Als je het zo weggeeft, misschien dwingen ze het zelf af, maar het is echt pijnlijk. Het was een bewuste keuze om ons terug te trekken. We wilden Gutierrez en Tadic het voetballen onmogelijk maken, maar Twente dwingt het zelf af met voetballend spel en pressie vooruit."

Berghuis baalt van de late goal. "Iemand had moeten opstaan om hem tegen te houden, Tadic mag gewoon niet aan de bal komen in die laatste minuut. Hij krijgt 2 meter ruimte en voor een speler als hem is dat genoeg. Van dat mooie begingevoel is niks meer over".

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties