Nieuws

Berghuis komt eraan

Berghuis komt eraan

Steven Berghuis had zondag een productief aandeel in de doelpuntrijke overwinning van FC Twente in en tegen Utrecht (2-6). De jonge aanvaller nam het slotakkoord voor zijn rekening en maakte daarmee meteen zijn eerste doelpunt in de Eredivisie. Het jeugdexponent is weer in de smaak gevallen bij Co Adriaanse.

"Ik zag afgelopen week op de training weer de Steven, die ik kende uit juli", vertelt Adriaanse maandag in De Telegraaf. "Hij trainde fris en enthousiast. Het was een positieve wedstrijd voor onze jonkies op de vleugels." De negentienjarige Berghuis kwam in de eerste twee maanden van het seizoen volop in actie, maar in de laatste twee maanden mocht hij slechts drie keer opdraven.

Willem Janssen was de laatste tijd vrijwel reserve en maakte in de Domstad twee doelpunten. "Ik heb laten zien, dat ik er ook nog ben. Aan het begin van het seizoen heb ik bijna alles gespeeld en dat ging niet slecht, maar op een gegeven moment heeft de trainer voor alternatieven gekozen. Als je er dan in komt, moet je het verschil maken. Dat is een paar keer niet gelukt, maar dit keer wel."

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties