Nieuws

Berghuis mag alleen weg bij versterking voor FC Twente

Berghuis mag alleen weg bij versterking voor FC Twente

FC Twente staat niet onwelwillend tegenover een vertrek van Steven Berghuis. De buitenspeler staat op het lijstje van NAC Breda en VVV-Venlo. De Tukkers willen echter alleen meewerken wanneer zij zelf een nieuwe speler aantrekken.

Dat meldt Voetbal International. NAC wil de twintigjarige Berghuis graag op huurbasis overnemen, gezien het feit Ömer Bayram waarschijnlijk in de winterstop zal vertrekken uit Breda. Als Bayram vertrekt, wil NAC een poging wagen Berghuis op huurbasis te strikken. Jody Lukoki was bij VVV target nummer één voor een huurperiode, maar kreeg nul op rekest van Ajax.

Voordat Berghuis mag vertrekken moet Twente eerst zelf een nieuwe buitenspeler aantrekken. Vrijdag spreekt voorzitter Joop Munsterman met commissaris Aldo van der Laan en hoofdtrainer Steve McClaren met zijn technische staf over eventueel nieuw aan te trekken spelers in de winterstop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties