Nieuws

Bevestigd: Douglas heeft niet opgezegd, FC Twente wacht af

Bevestigd: Douglas heeft niet opgezegd, FC Twente wacht af

FC Twente heeft vandaag bevestigd dat Douglas zijn contract bij FC Twente niet tijdig heeft opgezegd. Hierdoor staat hij formeel nog onder contract bij FC Twente. De Tukkers kunnen dus alsnog een afkoopsom verlangen voor de geboren Braziliaan die in onderhandeling is met vier clubs. Of FC Twente dit ook gaat doen is nog maar de vraag.


Mocht FC Twente Douglas houden aan zijn contract moet de club ook zijn salaris doorbetalen. Daarbij zal hij niet gemotiveerd zijn om nog een jaar voor FC Twente uit te komen mocht hij niet voor de deadline alsnog worden verkocht. In het ergste geval zit FC Twente dan met een ongemotiveerde speler die ook nog eens grootverdiener is bij de club.

Aldo van der Laan wacht nog even af maar geeft ook aan helemaal klaar te zijn met de zaakwaarnemers van Douglas. Dus hun agressieve houding en onwetendheid liep FC Twente veel geld mis. "Wij wachten wel af en handelen als het nodig is", zegt van der Laan tegenover RTV Oost. "Er waren vorig jaar meerdere mogelijkheden voor een transfer. Dat is door de eisen van die heren steeds afgeketst."

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties