Nieuws

Bied op gesigneerde ballen voor Serious request

Bied op gesigneerde ballen voor Serious request

In het kader van Serious Request biedt woonzorgcentrum Het Woolde in Hengelo 25 door FC Twente gesigneerde ballen aan. De hoogste bieders ontvangen een bal. Bieden kan via een email aan activiteiten.woo@carintreggeland.nl voor 6 januari.

Het Woolde en FC Twente zijn in actie voor oorlogsmoeders. Vorige week dinsdag bezocht Giel Beelen woonzorgcentrum Het Woolde waar hij een uitdaging moest uitvoeren voor het goede doel. Samen met de bewoners maakte hij een rap voor de oorlogsmoeders. Sindsdien is Het Woolde geïnfecteerd met het “goede doelen virus” en is er een eigen uitdaging voor hetzelfde goede doel ontstaan: het veilen van 25 door FC Twente spelers gesigneerde voetballen.

Het signeren vond plaats na afloop van de wedstrijd van FC Twente tegen PSV. Medewerker Petra Jakobs en vrijwilliger Sander Drogt hadden namens Het Woolde de eer om de spelers te ontmoeten en om hun handtekening te vragen. “We waren best een beetje zenuwachtig”, vertelt Petra. “Aangezien FC Twente de wedstrijd verloren had, waren we bang dat de spelers maar een enkele bal zouden willen tekenen, maar de hele ploeg nam de tijd om alle 25 ballen te signeren”.

Wout Brama vroeg tijdens het signeren of hij een plaatje mocht aanvragen: “You never walk alone natuurlijk!”. “Leek me een mooie boodschap voor de oorlogsmoeders”, zegt Petra. “Ze staan er niet alleen voor”.

Een bod uitbrengen op een gesigneerde bal kan vóór 6 januari door een e-mail te sturen naar activiteiten.woo@carintreggeland.nl. De 25 hoogste bieders ontvangen een bal. De opbrengst gaat naar Serious Request. Ook al zijn de jongens van 3FM uit het Glazen Huis, de actie loopt nog even door.

TCTubantia

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties