Nieuws

Bilal Ould-Chikh niet betrokken in Doyen deal

Bilal Ould-Chikh niet betrokken in Doyen deal

Op haar eigen website heeft nu ook Doyen de zakelijke overeenkomst met FC Twente bevestigd. De investeringsmaatschappij en de Tukkers gaan op een 'commerciële' manier met elkaar samenwerken, zo meldt Doyen Sports.

"Beide organisaties zullen de komende jaren gaan samenwerken. Zowel wij als FC Twente zijn zeer tevreden en zijn ervan overtuigd dat de overeenkomst ten goede komt van FC Twente, Doyen Sports en het voetbal in het algemeen."

Doyen als investeringsmaatschappij zal FC Twente geld gaan lenen welke het terugkrijgt uit de transferopbrengsten van een aantal FC Twente spelers. Deze spelers zijn Tadic, Castaignos, Ebecilio, Promes, en Eghan. Tot voor kort werd de naam van Bilal Ould-Chikh ook genoemd, maar hij behoort niet tot de lijst spelers.

"Geen eigendomsrecht"

[google]Van der Laan zei er begin dit jaar het volgende over: “We hadden niet veel keuze, want de bank leent ons geen geld meer. Maar de samenwerking met Doyen is een unieke kans om met een kortstondige ingreep een structurele oplossing te realiseren: blijven meedoen in de nationale top en op termijn de Europese subtop. Alleen wij bepalen wanneer een speler wordt verkocht. Doyen heeft geen eigendomsrecht verworven, maar het recht op een deel van de transfersom. Dat is een kardinaal verschil.”

WK Poule Twente Insite - Doe gratis mee!

Voor het WK 2014 in Brazilië heeft Twente Insite een eigen WK Poule georganiseerd. Denk jij dé voetbalkenner te zijn? Bij deze de kans op eeuwige roem! Klik hier om direct mee te doen. Iedereen veel succes gewenst!
Ould-Chikh
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties