Nieuws

Bjelland bracht bezoek aan mogelijke nieuwe club

Bjelland bracht bezoek aan mogelijke nieuwe club

FC Twente-verdediger Andreas Bjelland heeft tijdens zijn vakantie een bezoek gebracht aan Engeland. Niet om vakantie te vieren, maar om te kijken bij de Engelse club Brentford FC, dat uitkomt op het tweede niveau van Engeland. Dit meldt De Twentsche Courant Tubantia.

De Londense club liep afgelopen seizoen promotie mis, door in de play-offs uitgeschakeld te worden door Middlesbrough. Komend seizoen staat voormalig Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen aan het roer bij de ambitieuze tweede divisionist.

[google]Dijkhuizen wil graag komend seizoen promotie naar de Premier League bewerkstelligen. Om dit doel te bereiken heeft de Nederlandse trainer echter wel versterkingen nodig.

Onder meer verdediger Bjelland staat dus op het lijstje van de Engelse club. Naast Bjelland is Brentford FC ook geïnteresseerd in middenvelder Kamohelo Mokotjo.

De Engelse club was op 1 juni in verregaande onderhandeling met de middenvelder van FC Twente, echter is het maar de vraag of die transfer snel in een stroomversnelling komt.

De Zuid-Afrikaan heeft een werkvergunning nodig om de transfer af te ronden. Nu wil Mokotjo een Nederlands paspoort bemachtigen, om zo alsnog in aanmerking te komen voor een werkvergunning.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties