Nieuws

Bjelland deze winter mogelijk beschikbaar

Bjelland deze winter mogelijk beschikbaar

Andreas Bjelland maakt in de zomer van 2012 de overstap van FC Nordsjaelland naar FC Twente, de Tukkers kunnen de verdediger echter ook al eerder naar Enschede halen. De kans dat de Deen komende winter al komt lijkt echter klein.

FC Twente heeft bij de Deense club bedongen dat de aanwinst in de winterstop al kan worden overgenomen, meldt De Telegraaf. De club van trainer Co Adriaanse maakt echter alleen gebruik van deze optie als een van de drie centrale verdedigers de overstap naar een andere club maakt of door een blessure lange tijd buitenspel komt te staan.

Mochten Peter Wisgerhof, Douglas en Rasmus Bengtsson niet vertrekken of geblesseerd raken, maakt Bjelland het seizoen gewoon af in Denemarken. De verdediger, die een vierjarig contract heeft getekend bij FC Twente, wordt niet gezien als oplossing voor het probleem op de linksbackpositie. De international wil zelf het seizoen afmaken bij Nordsjaelland, daar denkt hij de beste kans te maken op een plek in de EK-selectie van Denemarken.

Bestel nu de FCTwente.NU wandkalender 2012, klik hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties