Nieuws

Bjelland treurt bij bizarre ontknoping nieuwe club

Bjelland treurt bij bizarre ontknoping nieuwe club

Afgelopen zaterdag stond Andreas Bjelland voor zijn debuut bij het Engelse Brentford. De Deen vertrok deze zomer bij de FC Twente en koos voor een avontuur in de Engelse Championship, het tweede niveau van Engeland. De wedstrijd eindigde na een bizarre ontknoping in een 2-2 gelijkspel. Schitterend voor het publiek, maar bij Bjelland zal de teleurstelling de boventoon hebben gevoerd.[google]

Ondanks dat Brentford meer balbezit en schoten op doel had, stond het in de blessuretijd nog met 0-2 achter tegen Ipswich Town. In de tweede minuut van de extra tijd scoorde Gray de aansluitingstreffer, voorbereid door de directe concurrent van Bjelland, Tarkowski. Diezelfde Tarkowski was het die vier minuten later, zes minuten in blessuretijd, de 2-2 binnen wist te werken. Het was gelijk de meest bizarre ontknoping in het Engelse voetbal van afgelopen weekend.

Ondanks dat er een punt werd gered zal Bjelland een wrange nasmaak over hebben gehouden aan de wedstrijd.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties