Nieuws

Bjelland: Veel mogelijkheden bij FC Twente

Bjelland: Veel mogelijkheden bij FC Twente

Andreas Bjelland komt naar alle waarschijnlijkheid vanaf het seizoen 2012/13, maar misschien ook al in januari naar FC Twente. De 23-jarige Deen komt over FC Nordsjaelland en ziet uit naar zijn avontuur in de Eredivisie. Bjelland zegt geen twijfels te hebben over de mogelijkheden bij de Tukkers. “FC Twente is een topteam in een competitie die Deense voetballers past als een jas.”

In een interview met Voetbal International stelt Bjelland, die vier keer uitkwam voor de Deense nationale ploeg, dat hij gelooft zich in Enschede te kunnen verbeteren. “Alleen al de uitgaande transfers van de laatste jaren bewijzen dat je bij Twente een betere voetballer kunt worden. Bij FC Twente wil ik domineren én voetballen, met een verzorgde opbouw van achteruit”, geeft de talentvolle centrumverdediger aan.

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Inschrijven kan tot 19.00 uur vanavond!

De Scandinavische nieuwkomer had naast FC Twente meerdere opties; hij kon aan de slag bij Bayer Leverkusen en ontving ook een of meerdere aanbiedingen uit Rusland. Toch ging hij daar niet op in. “Ik heb grote moeite met de enorme rol die geld in het moderne voetbal speelt. Ik hou van voetbal en ben blij dat ik ervan kan leven. Maar ik krijg last van plaatsvervangende schaamte als ik zie dat ik meer verdien dan mijn vader”, aldus Bjelland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties