Nieuws

Bjelland verwacht weinig te trainen bij Brentford

Bjelland verwacht weinig te trainen bij Brentford

Na drie seizoenen FC Twente besloot Andreas Bjelland deze zomer de overstap te maken naar Engeland. Hij tekende een contract bij één van de vele Londense clubs, Brentford FC. The Bees, zoals de bijnaam luidt, speelt in de Engelse Championship, het tweede niveau van Engeland. Met Brentford hoopt Bjelland de stap te maken naar de grootste competitie ter wereld, de Premier League.

Met een competitie bestaande uit maar liefst 24 clubs en twee bekertoernooien gaat de Deen een zwaar seizoen tegemoet. Naast dat de competitie fysiek zwaarder zal zijn denkt Bjelland ook dat het niveau hoger zal liggen dan in de Nederlandse Eredivisie. "Het is een fysieke competitie met veel wedstrijden. Zeker is dat het niveau hoger is dan de Nederlandse Eredivisie. Het Nederlandse voetbal is compleet anders. Daar draait het om technische vaardigheden, in Engeland is het meer fysiek. Je moet vaker een duel aangaan. Het is een nieuwe stap voor me en een nieuwe uitdaging."

Bjelland denkt dat hij bij bentford weinig aan trainen toe zal komen. "Met een dergelijk speelschema blijft er weinig tijd meer over om te trainen. Het is dus herstellen en jezelf klaarstomen voor de volgende wedstrijd. Op deze manier zal ik m'n lichaam nog beter moeten leren kennen."

[google]Voordat hij tekende bij Brentford sprak de Deens international onder meer met Steve McClaren. "Ik heb met meerdere mensen gesproken waaronder ook landgenoten Christian Eriksen en Kasper Schmeichel. Kasper speelde al veel wedstrijden in de Championship en hij kon me een goede impressie geven van wat ik kan verwachten in de Championship."

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties