Nieuws

Bloemen, condoleanceregister en foto's

Bloemen, condoleanceregister en foto's

Na de ramp van afgelopen donderdag hebben een aantal supporters het initiatief genomen om bloemen te leggen voor de slachtoffers en betrokkenen van de dramatische gebeurtenis waar de dakconstructie van de nieuwe tribune bezweek en in elkaar stortte. Men kan bloemen of andere steunbetuigingen neerleggen bij de hoofdingang rondom het standbeeld van Blaise NKufo. Op de plek wordt toezicht gehouden door de politie.

Condoleance register

Mocht u digitaal uw steun willen betuigen dan kan dit ook. FC Twente heeft afgelopen vrijdag een digitaal condoleance register geopend op haar website. Klik hier, om direct naar het register te gaan.

Foto's stadion na de ramp

Hieronder vind je een reportage van het stadion zoals het er op zaterdag 9 juli 2011 bijstaat. Op de eerste foto's ziet de plek waar men de bloemen en andere steunbetuigingen kan plaatsen. Vak-P heeft twee grote doeken geplaatst met de teksten "Voetbal is bijzaak" en "Vak P wenst alle nabestaanden en betrokkenen veel sterkte". Daarnaast heeft Vak-P besloten de website op zwart te zetten. Het forum is nog wel bereikbaar.

Daarnaast een tal van detailfoto's waarin onder meer te zien is dat er, zoals de specialisten al aangaven (zie video onder de foto's), delen van de constructie niet aanwezig waren en foto's waarop te zien is dat het beton aan de buitenkant ogenschijnlijk niet beschadigd is door de klap.

[nggallery id=226]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties